Holly Brawn

Holly Brawn, skaper av klær og tilbehør funnet av Brawno

Fortell oss litt om deg selv

Jeg er opprinnelig fra Bedfordshire i England, men flyttet til sørvest i Frankrike i 2015. Jeg liker å være i naturen og fjellene, god mat, gå på spillejobber, vintage/brukt klær og generelle kulturelle opplevelser. Jeg kommer fra en virkelig kreativ, musikalsk, kunstelskende familie som hjalp meg til å omfavne og utvikle min egen kreativitet. Jeg visste at jeg ønsket å bli en "motedesigner" siden jeg var 5, som barn pleide jeg å lage motemagasiner ved å collage bilder av ting som jeg anså som "hot og ikke".

Jeg lærte først å mønsterklippe og sy da jeg var 13 og har ikke sluttet å lage klær siden. Jeg ble uteksaminert fra universitetet med en BA (Hons) grad i motedesign, og har jobbet som global designer i en rekke klesmerker. Jeg bestemte meg for å slutte i jobben og koble meg opp igjen med kreativiteten min, og investere i en industriell symaskin. Jeg begynte å studere business og økologisk mote, etter noen år med eksperimentering ble merket mitt Brawno dannet.

Fortell oss om et av favorittprosjektene dine og hva som inspirerte deg til det

Min første erfaring som sterkt inspirerte mitt senere arbeid var i 2009, det var en modul på universitetet der vi måtte jobbe i team med å upcycling stykker fra den lokale veldedighetsbutikken Oxfam. Favorittprosjektet mitt til nå er Brawno Autumn 2020-kolleksjonen, det var første gang siden jeg forlot universitetet at jeg tok spranget til å lage klær fra bunnen av, i motsetning til å endre eksisterende plagg. De resirkulerte arbeidsjakkene var så populære at jeg fortsatt lager dem i dag, det er et veldig spesielt stykke for meg fordi det representerer ikke bare mot, men til syvende og sist fødselen til merkevarens identitet.

Hva jobber du med for tiden?

Jeg jobber for tiden med en liten kreativ kapselkolleksjon for sommeren 2022, i tillegg til å planlegge noe spennende for høst-vinter 2022-kolleksjonen

Hvem er dine største influencere i bransjen?

Christopher Raeburn har vært den største innflytelsen for meg siden begynnelsen. Jeg begynte å følge arbeidet hans da jeg gikk på college, det første studioet hans var i hjembyen min, og så så jeg ham forelese på universitetet mitt, han har til og med svart på noen av e-postene mine - en flott fyr med gode etiske verdier! Jeg beundrer også virkelig Nigel Cabourn og Christopher Shannon, to andre utrolig autentiske britiske designere som jeg har fulgt siden kunstskolen.

Hva var det siste som inspirerte deg?

Det meste av inspirasjonen min kommer fra mine egne erfaringer og menneskene jeg opplever ting med, jeg lager klær til vennene mine, de er alle musene mine. Jeg er også sterkt påvirket av subkulturer; Jeg studerte en rekke sub-kulturer fra Beatniks til Mods, Teddy boys, Skatere, Rockers, Hooligans etc på universitetet. Det er noe vakkert spennende med grupper av likesinnede individer som danner en kollektiv energi og identitet.

Fortell oss hvorfor det er viktig for deg å ha et porteføljenettsted

Noe av det første jeg gjorde da jeg begynte å upcycle var å lage en nettside via Portfoliobox. Et nettsted er et viktig knutepunkt som kobler deg direkte til kundene dine, en digital representasjon av merkevaren din som er tilgjengelig over hele verden.

Som skaper av klær og tilbehør, hva er dine tips for å bygge et porteføljenettsted?

Det viktigste for nettstedet mitt er å holde det så enkelt som mulig. Når det gjelder e-handel, ble jeg rådet til å ha et '3 klikk' system, hvor kunden ved ankomst til nettstedet mitt kan være i kassen innen 3 klikk. Jeg prøvde opprinnelig å demonstrere mine evner ved å lage et teknisk komplisert nettsted som presenterte alt arbeidet jeg har produsert, men realiteten er at det var en labyrint som kundene mine ikke kunne navigere. Etter dette fjernet jeg nettstedet mitt og inkluderte bare en "Shop" som bare selger den nåværende samlingen og en liten "Om"-seksjon. Med den nye Portfoliobox versjon 4 Pro-oppdateringen har jeg lagt til en "Velkommen" og en "Lookbook"-side, inkludert fotoseansen fra samlingen som for øyeblikket er til salgs, dette får nettstedet mitt til å se sammenhengende og profesjonelt ut.

Hvordan markedsfører du deg selv?

Jeg overlevde lenge på "jungeltelegrafen" og selvreklame, men nå som jeg bygger en større virksomhet er jeg avhengig av sosiale medier for markedsføring, spesielt Instagram. Det er vanskelig å finne tid til både produksjon og markedsføring, så jeg prøver å være så tids- og kostnadseffektiv som jeg kan. Jeg lager markedsføringskampanjer på Instagram som konkurranser, nedtelling til samlingsutgivelser, bak kulissene videoer og jeg begynner også å være tilstede på flere arrangementer. Helt ærlig er markedsføring og promotering noe jeg lærer etter hvert.

Hvorfor bruker du Portfoliobox?

Jeg bruker Portfoliobox fordi det er enkelt, effektivt, tidsbesparende, kostnadseffektivt og det er et flott supportteam som kan hjelpe med eventuelle spørsmål. Jeg hadde ikke et budsjett for å ansette en webdesigner, og takket være Portfoliobox trenger jeg ikke det, det er ingen koding eller komplisert språk. Det brede utvalget av tilgjengelige alternativer og maler gjorde det mulig for meg å være så kreativ som jeg vil. Jeg har allerede og vil også fortsette å anbefale Portfoliobox til mine venner og familie.

Besøk Holly Brawns nettside for mer inspirasjon og ikke glem å følge henne på Instagram og Facebook .

Laget for kreative
Opprett din online porteføljeside
Lag, vis frem og selg!
Laget for kreative
Klar til å lage din online portefølje?
Start gratis
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst

Kom i gang gratis

Lag din online porteføljeside nå

Opprett din egen portefølje