Owen Peters

Owen Peters fotograf

Fortell oss litt om deg selv

Jeg er en fotograf med base i Stockport, Manchester, Storbritannia. Jeg elsker å skate og det var der lidenskapen min for fotografering vokste. Jeg begynte å fotografere i 2015, fikk min første jobb innen fotografering i 2016 og har fotografert siden. Jeg elsker dyr og har 2 hunder, 2 katter og en skilpadde.

Jeg ønsket opprinnelig å bli ambulansepersonell, men måtte droppe ut av college fordi jeg har en hjertesykdom og var syk. Det var slik jeg falt inn i fotografering som en karriere.

Fortell oss om et av favorittprosjektene dine og hva som inspirerte deg til det

Favorittprosjektet mitt nr. 1 har vært å lage mitt eget skatemagasin med vennene mine.

I lockdown fikk vi enormt mye tid til å skate og nyte steder som vanligvis ville vært for travle til å skate. Vi begynte å skyte uten intensjon om å gjøre noe med det, men etter å ha snakket med Rob Dalton, en av de profesjonelle skaterne i gruppen min, bestemte vi oss begge for at vi ville lage en magi. I Rollerblading har det egentlig ikke vært noen trykte utgaver av mags de siste 10 årene eller så. Så vi var veldig opptatt av å få noe i gang bare for nostalgiformål og for å dokumentere noen av våre flotte stunder sammen.

Magasinet gikk live, med 150 eksemplarer og ble utsolgt innen 3 timer. Vi var over månen, ikke på grunn av hvor raskt de solgte, men mer av hvem som kjøpte dem. Kopier av magasinet endte opp på alle kontinenter rundt om i verden og rundt 16 land.

Hva jobber du med for tiden?

Utvalgt på blogg og sosiale medier (svar) Fremhevet på blogg og sosiale medier (svar) 100 % 10 For å aktivere skjermleserstøtte, trykk Ctrl+Alt+Z For å lære om hurtigtaster, trykk Ctrl+skråstrek jeg har prøvd å flytte min virksomhet utelukkende innen reklame og reklame. Den siste tiden har jeg hatt jobber med skjønnhetsmerker, Pepsi, Manchester United & Adidas. Slå på støtte for skjermleser

Hvem er dine største influencere i bransjen?

For et spørsmål! Det er så mange instagramkontoer jeg følger religiøst. Jeg liker virkelig å holde meg oppdatert på byråer som Rhoda Pond, Family Creative & Unmarked Agency.

Hva var det siste som inspirerte deg?

Jeg blir inspirert daglig, men sist var på hundeturen min i morges, jeg så et vakkert felt fullt av blå bjeller. Dette utløste en nåværende jobb jeg har på gang med en drinksponsor og hvor kult det ville se ut å skyte blant blomstene. Noe høy hastighet med kronblader som faller ned på produktet. Tanken er der.

Fortell oss hvorfor det er viktig for deg å ha et porteføljenettsted

Nettstedet mitt fungerer som min portefølje for potensielle kunder for å kunne få tilgang til arbeidet mitt fra hvor som helst med internett.

Hva er dine tips som fotograf for å bygge et fotonettsted?

Mitt største tips er å være konsekvent. Eventuelle dårlige bilder eller type osv. vil være det viktigste folk husker, bedre å ha mindre enn å ha bilder du ikke er sikker på.

Hvordan markedsfører du deg selv?

Muntlig hovedsak, men jeg får mye arbeid gjennom Instagram og nettstedet mitt.

Hvorfor bruker du Portfoliobox?

Enkel å redigere og tilpasse, billig og alt på ett sted.

Besøk Owens nettside for mer inspirasjon og ikke glem å følge ham på Instagram.

Laget for kreative
Opprett din online porteføljeside
Lag, vis frem og selg!
Laget for kreative
Klar til å lage din online portefølje?
Start gratis
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst

Kom i gang gratis

Lag din online porteføljeside nå

Opprett din egen portefølje