Ettromsleilighet Vs. Fotografering på stedet

Dessverre vil de siste årene være forbundet med en komplisert periode for fotografibransjen, både i USA og over hele verden. I følge amerikanske næringsundersøkelser påvirket pandemiutbruddet negativt aktivitetene til fangemesterne. Men anta at problemene plager den kreative sfæren innen fotografering. I så fall er dette en sjanse for talentfulle fotografer til å tenke på å utvikle virksomheten sin og oppgradere ferdighetene sine på den personlige studioskalaen.

Så de typiske resesjonsprosessene kan ha en positiv innvirkning på fotografivirksomheten, og du kan trygt utvide kundedatabasen din på studionivå. Faktisk kan du åpne ditt kunstneriske fotobyrå hjemme eller leie lokalene på stedet. Uansett er bakgrunnskunnskapen om hva som er et studiofotograferingssted og hvordan det kan forbedres verdifull.

Et personlig kunstnerisk fotobyrå godt designet for kundens behov er en utmerket måte å utvikle profesjonelle ambisjoner. Øk fotoferdighetene dine på et passende sted og gjør drømmene dine om fotostudioet ditt til virkelighet!

Hva er studiofotografering og lokasjonsfotografering?

Mestrene i fotografering kvalifiserer to plasser for mulige fotograferingsaktiviteter - fotostudioer og fotografering på stedet. Utendørsfotografering er en utmerket naturlig løsning for å motta dagslysbelysningen og den uformelle atmosfæren for de poserte fotosesjonene. Denne typen skyting er å foretrekke for bryllupsmottakelser på stedet eller de betydelige familieferiene som beholder de mest bemerkelsesverdige øyeblikkene i det personlige livet.

Ellers er studiofotograferingen et godt utstyrt ubevegelig sted eller lokaler som bidrar til å produsere høykvalitative bilder. Det proffy studioet åpner mange muligheter for å øke kundens interesse og lage en omfattende ekstern arbeidsplass eller eget kontor for de ulike stadiene i jobbsirkelen. For å skille ut detaljene om fordelene med fotostudiodrift, kan du sammenligne fordeler og ulemper ved fotofremstillingsstedene.

Pro argumenter for et fotograferingssted

fotograferingssted

Kanskje svaret på spørsmålet " Hva er et studiofotograferingssted best?" har en retorisk kontekst og kan ikke være helt enkelt-meningsfull. Du kan imidlertid bli kjent med noen faktiske fordeler som tilbys av fotograferingsstedsopptaket .

  • Utendørsopptaket er veldig naturlig og fanger de omgivende følelsene som uttrykkes av konkrete personer i spesielle øyeblikk.
  • Bilder tatt på et bestemt sted er alltid oppriktige og uten kunstige følelser.
  • Spillet av dagslysbelysning gjør det mulig å lage kunstneriske fotomesterverk. Derfor er bakgrunnsbilder fra soloppgang eller solnedgang klassiske for hver fotosesjon .
  • Ofte kunne en fotograf bare bruke én enhet, et kamera, for å lage tilfeldige og kreative bilder.
  • Fotograferingslokaliseringssesjoner har et lavere budsjett enn fotograferingsprosessen som utføres inne på fotokontoret.

Fordeler og ulemper for studiofotografering hjemme eller på kontoret

studiofotografering

I motsetning til opptak på stedet, gir studioet bedre betingelser for fotografen som en profesjonell ekspert i opptaks- og filmbransjen. Fotobyråene kan klassifiseres i to typer klassifisert etter kontoretableringskriteriene som f.eks

  •  hjemmebasert eller intern hjemmearbeidsplass ,
  • kontorfotobyråer som er mer akseptable for forretningsaktiviteter.

Du kan også leie studiolokalene for en-etter-en-arrangementene, om nødvendig. Uansett åpner interiørfotosessionslokalene nye gunstige horisonter for utvikling av fotograferingsmuligheter.

Et hjemmefotostudio er et perfekt alternativ for nybegynnere å starte sin fotograferingsvirksomhet. Du kan utstyre den med spesifikke enheter og verktøy for å forbedre arbeidet ditt og stille inn lyset, men de store profesjonelle fotostudioene oppdager bedre muligheter for fotografer på alle nivåer. Du kan bruke de upopulære rommene i huset ditt, inkludert loft, garasjer, romslig lagerrom, kjellere osv. for å arrangere et primitivt fotolaboratorium. Størrelsene på slike fotobyråer lar imidlertid noe å være ønsket. Derfor må du kjenne til de klare fordelene ved å ha ditt eget fotokontor. Fordeler:

  • Fotobyråer er den mest komfortable måten å unngå værrisiko. Du vil ikke være bekymret for at regn, overskyet eller kaldt vær kompliserer fotosesjonsprosessen din .
  • Kombinasjon av ulike soner for oppdragsgivers behov. Du kan dele hele lokalet inn i en bestemt sone: resepsjon, noen få dekorerte områder for fotograferingsprosessen, garderobe, grøntrom, arbeids- eller loungepersonalsone, VIP-sone osv. Slike interiørløsninger forbedrer din profesjonelle status og øker kundestrømmen.
  • Du kan tjene ekstra penger hvis du bestemmer deg for å leie noen av studiolokalene dine for andre fotografer.
  • Studioer optimaliserer tidsstyringen din og planlegger alle oppgavene én etter én.
  • Du kan oppgradere studioet ditt ved å bestille god plass og bruke det til filming eller videoproduksjon. På en slik måte utvider du profesjonelle horisonter og involverer mange ansatte for å gjøre studioet ditt kjent.
  • Du kan ordne tungvint utstyr og en grønn bakgrunn for å prøve ferdighetene dine innen animasjon og 3G-teknologi.

Fordelene med fotobyråene er klare og gjør dem mer å foretrekke enn opptak på stedet.

Men de profesjonelle studioene har noen negative poeng som opphever fordelene med hva en utmerket studiofotograferingssted kan være. Ulemper:

  • Det personlige studioet krever høye kostnader for oppstart og drift. Så det ville hjelpe hvis du hadde betydelige besparelser for leie, leasing eller kjøp av fotostudio. I tillegg vil du ha høye budsjettkostnader til utstyr og ekstrautgifter for å være konkurransedyktig med andre lignende studioer.
  • Hvert studio er et stort rom som knapt kan forvandles til nye områder, soner og dekorasjoner. Så du kan føle deg følelsesmessig eller profesjonell utbrenthet hvis du ser de samme bildene hver dag.
  • Du er ikke så fri hvis du spesialiserer deg på fotografering . Studiomulighetene er mindre fleksible og trenger tid til å justere utypiske dekorasjoner, utstyr og attributter.

Designet profesjonelle fotostudioelementer

profesjonelt fotostudio

Vel, du har satt deg litt inn i hva et fotografistudiosted er , dets typer og fordelene. Men før du tar en endelig avgjørelse om det profesjonelle fotostudioet , må du oppdage elementene som må ha:

  • Område for kundeservice og forberedelsesaktiviteter . Det ville hjelpe om du tenkte på en mottakelse der fremtidige kunder kunne sjekke inn, undersøke arbeidsprøvene dine og oppdage interessante notater. Et grønt rom er også viktig for å jobbe for moteporteføljer og forskjellige portrettretninger. Den voksende virksomheten må involvere de ekstra ansatte som er motivert av bonusen, inkludert loungesone, galopprom og kontorlokaler der bildene behandles og redesignes. Hvis du planlegger å produsere papirbilder, bilder eller fotobøker, trenger du en spesiell laboratoriesone med passende PC-utstyr.
  • Diversifiserte fotosoner . Hovedområdet for fotoproduksjon bør justeres med et komplett sett med nødvendige lysende enheter og opptaksverktøy. Et slikt område trenger nesten ingen dekorasjoner og fokuserer bare på kontinuerlige lys, lysmodifikatorer, kameraer og andre relaterte gjenstander. Dette rommet i pastellfarger som grått, hvitt, beige bør ha en primitiv design for å konsentrere oppmerksomheten om fotografens fotografiske objekt. For å tilby tematiske fotosessioner for kjendiser eller kommersielle prosjekter, kan du opprette flere rom med mobile designalternativer eller permanente arrangementer .
  • Koselig tegneseriestil. For å motta den avslappede atmosfæren under tematiske fotoseanser, kan du bruke noen selvklebende trykk og plakater på veggene i fotorommet og de levende varme fargene. Disse enkle dekorasjonene kan raskt endres på grunn av kundens behov. Emnet kan også variere fra Marvel- eller DC-attributter til populære TV-seriers mottoer.
  • Luksuriøs bohemstil. For å lage den lekre fotosonen må du bruke mye tid på loppemarkeder eller antikvitetsbutikker. Resultatet skal identifisere premiumklassen og rikt med glamorøse, vintagemøbler, dekorer, stearinlys, skorsteiner, etc.
  • Sesongbestemt naturlignende innredning. Dette alternativet kan være kostbart; Det er imidlertid en klassisk løsning for en tradisjonell sesong eller feriebilder når været endrer planene dine. Kanskje, det beste eksemplet er et arvelig familiejulekort. Prøv å ordne noen generelle attributter og den grønne bakgrunnen; det resterende arbeidet vil bli gjort med datagrafisk design.
  • Landlig stil. Dette er en annen måte å lage en nydelig familie- eller parportretter på. Elementene kan være forskjellige, og du kan også leie noen husdyr eller dyr for å oppnå realistisk autentisitet. Denne stilen kan suppleres med romantiske ting som friske blomster, huskesett, sykler, etc.
  • Moderne loft. Loftdesignet vil være en flott variant for å produsere moteporteføljer eller stilige fotosessioner for kjendiser . Strenge stil, kule farger og konsise linjer er alt du trenger for å fange effekter og ekstraordinær lidenskap.
  • Høykvalitativt utstyr . Hvert fotolaboratorium bør ha et bredt spekter av elementer og mekanismer for å tilfredsstille kundenes behov. Ikke vær redd for de nye teknologiene i UX-design for å korrigere leveransene og overvåke spesialitetene på de bestemte nettstedene eller e-handelsressursene.

Historiske fakta om utviklingen av studiofotografering

Historiske fakta om utviklingen av studiofotografering

De første spesielle lokalene dedikert til fotografering var ikke så kjente i USA, og jevnaldrende fotografer var i stedet heksene i inkvisisjonstiden. Men vanlige borgere tenkte på disse primitive områdene som egnede steder å lage personlige portretter eller familieportretter. Det gamle fotograferingsutstyret var klumpete og upraktisk; de tillot ikke hele panoramaet av farger, bevegelser og dekorasjoner. Plasseringene til disse studioene var nysgjerrige og inkluderte loftslokaler, store hull og til og med kjellere. Kanskje resulterte disse dårlig opplyste rommene i de skumle gamle svart-hvitt-bildene du kan se i studiebøker, museums- eller biblioteksdokumenter og familiearkivene dine.

De andre interessante historiske fakta om fotostudioer inneholder noen spennende øyeblikk som er verdt å oppdage:

  • De første fotostudioene produserte selfies . Det er ikke en spøk! To fotooppfinnere, Robert Cornelius og Paul Beck Goddard, bestemte seg for å ta et bilde i studioet deres, og snu kameralinsen på fotografen som satt foran . Resultatet imponerte og virket som det første autoportrettet som noen gang er tatt.
  • Et fotostudio er et sted for produksjon av ID-bilder . På 2000-tallet spilte fotostudioer en viktig rolle i å produsere standard- og lagerbilder for individuelle autorisasjonsbehov. Denne nye funksjonen reduserte på en eller annen måte engasjementet til fotobyråene, men gjorde dem kjent for hver person.

IT oppgraderer tilnærmingene til fotografering avgjørende . Den raske informasjonsteknologiske utviklingen påvirket fotograferingsfremgangen positivt, inkludert ulike API-er for lyd, visuelle effekter og forenkling av prosessen gjennom et bredt spekter av spesialisert utstyr og verktøy.

Laget for kreative
Opprett din online porteføljeside
Lag, vis frem og selg!
Laget for kreative
Klar til å lage din online portefølje?
Start gratis
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst
Grafikk med en fremtredende oppfordringsmelding øverst

Kom i gang gratis

Lag din online porteføljeside nå

Opprett din egen portefølje